Beste klant,

  • Ons bedrijf is een voedselproducerend bedrijf en wij zijn gewoon OPEN en blijven gewoon bezorgen in Nederland, België, Grensstreek Duitsland en Frankrijk. Mocht u ergens anders geleverd willen hebben dan kan ook nog steeds maar graag even een belletje met kantoor.
  • De uiterste besteltermijn van zondag 22.00 uur blijft gehandhaafd. We vragen u zoveel mogelijk om de bestelling online te betalen. Als dit voor u echt niet mogelijk is kunt u ook contant of per pin betalen, wij vragen u dan wel even te bellen met kantoor.
  • Onze chauffeur’s gaan niet meer binnen in huizen of gebouwen / flatgebouw dan zullen we het aan de voordeur van gebouw afzetten, zorg dus dat u mobiel bereikbaar bent.
  • Afhalen bij ons bedrijf in Ossendrecht is ook nog steeds mogelijk. Als u uw bestelling heeft gedaan en u laat ons weten wanneer u uw bestelling wilt afhalen dan zetten wij deze klaar in ons nieuwe Pick Up Point aan der voorzijde van het bedrijf. Daar staat een huisje met een vriezer in en daar kunt u uw bestelling uithalen.
  • Bel ons alleen als het echt noodzakelijk is en anders kunt u ons een mail sturen naar info@dogmeat.nl Het verzoek is om bij ons niet te gaan hamsteren. U maakt het voor uzelf en andere klanten alleen maar lastiger. Telefoon 0031 (0) 164 672 111 Wij danken u voor uw medewerking, met vriendelijke groeten de medewerkers van Dogmeat.
close

Wishlist