allergie

Het was een zeer interessante analyse op maat van onze witte herder Zazou ! Dankjewel Dogmeat, dankjewel Peter!

By ann v. the 24.06.2023
Themadag Baas en hond samen weer gezond

We hebben veel nieuwe dingen geleerd over de voeding, zeer interessant. De uitleg was heel duidelijk. Een paar kleine verbeterpuntjes: - het geluid was niet altijd goed hoorbaar in de gehele ruimte, - bij het vragen stellen vanuit de aanwezigen werd de 1e vraag herhaald met microfoon echter de volgende niet meer waardoor niet iedereen wist waar het over ging en hierdoor werd het soms rumoerig in de ruimte, -bij de power point staat 'even voorstellen' hierbij is naam even vergeten. Het was een heel geslaagde Themadag op een mooie locatie op naar de volgende. Fam. Janssen.

By Anja J. the 24.06.2023
Themadag.

De themadag was geweldig. Peter de Moor gaf een helder inzicht in hoe ziekte ontstaat en waar aan te werken als je dit wil omkeren. En ja het begint met de voeding van baas en hond. Dat is de basis voor een goede gezondheid.

By Vera O. the 20.06.2023
Thema dag Kinrooi

Was een hele leerzame dag, mooie locatie, mooi weer, zeer gastvrij en heb heel veel geleerd, Peter en Dogmeat heel erg bedankt.

By test T. the 18.06.2023
Vriendelijk personeel

De klantenservice van Dogmeat staat altijd klaar met goed advies als ik vragen heb over wat ik moet bestellen. Ik ben zeer tevreden!

By Johan v. the 17.06.2023
close

Wishlist