Het gemalen vers vlees compleet, is verpakt in worsten en bevat een vitamine-premix, geschikt voor honden en katten. In deze premix is ook Taurine verwerkt, een onmisbaar bestanddeel voor de kat.

Verder hebben wij ook de zgn. Mixlijn, waarin geen toevoegingen zijn verwerkt, dat is dus enkelvoudig vlees met alleen spiervlees, orgaanvlees en bot.

De wildproducten zijn hoofdzakelijk echte wildproducten en dus ook biologisch.

Wij garanderen u een op hygiëne gecontroleerde productie en bieden onze producten aan voor een betaalbare prijs.

Indien u nog niet bekend met onze producten, kunt een eerste kleine bestelling doen of een gratis proefpakket aanvragen.

Mocht u niet tevreden zijn over onze producten, dan kunt u met ons contact opnemen en zullen wij deze producten zonder protest retour nemen en het betaalde bedrag terug storten op uw rekening. Alleen wanneer u dat wenst kunnen wij ook een ander product aanbieden.

De voorwaarden voor retourzendingen zijn, dat u het in de diepvries bewaart totdat het wordt opgehaald en het niet langer dan een maand geleden is geleverd. 

Wij garanderen een constante kwaliteit, omdat wij de kwaliteit van de aangevoerde versproducten nauwlettend in het oog houden.

close

Wishlist